messi tröja barn Rafa Benitez sa att han var nöjd med

messi tröja barn Rafa Benitez sa att han var nöjd med Evertons nya värvningar efter att ha sett Demarai Gray och Asmir Begovic spela i en Florida Cup-seger i shootout i söndags.

Everton slog det colombianska laget Millionarios med 10-9 på straffar efter att ha hållits till oavgjort 1-1 under ordinarie tid i Benitez första match som ansvarig sedan han ersatte Carlo Ancelotti i chefsstolen.

The Toffees hamnade på efterkälken till en Andres Llinas Montejo-insats i första halvlek, men Gray kom från bänken och satte en kvittering i den 64:e minuten innan Begovic klev upp för att bli hjälten i straffläggningen.

Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Benitez hyllar Gray
Benitez reserverade några speciella lovord för ex-Leicester City-yttern Gray, som genomförde en flytt på 1,6 miljoner pund (2,2 miljoner dollar) till Everton från Bayer Leverkusen förra veckan, men varnade också 25-åringen att han nu måste bevisa att han kan leverera varorna på en konsekvent basis.

”Han är en spelare som jag följt ett tag. Han är en talangfull Fotbollskläder barn med namn spelare och han måste vara konsekvent – han vet det”, sa den spanska chefen till Toffees officiella mediakanal efter matchen.