Några Manchester United-spelare kommer billiga fotbollströjor på nätet

Några Manchester United-spelare kommer billiga fotbollströjor på nätet att ha lyssnat på Jose Mourinhos kommentarer om ”specialister” förra sommaren med skräcklighet och en sjunkande känsla av att nedstigningen mot utgången från Old Trafford hade börjat.

Men efter att ha överlevt en förväntad trupp i truppen som ännu inte verkligen kommer att bli realiserad under portugisierna kommer tvivel att ha förvandlats till hopp om att den nya chefens kommentarer skulle meddela en körning i deras önskade position.

Årsjubileet för Nick Powell som kom till Juan Mata firades nyligen, men synen av Ashley Young som skickades vidare som en central anfallare var ett annat mystiskt avsnitt i Louis van Gaal-handboken.

Men medan Wayne Rooney nu distribueras på bänken snarare än som ett felaktigt mittfältsexperiment, kvarstår liknande ställningsproblem på flankerna i båda tredjedelarna av fältet trots ledarskiftet.

En av de mer förbryllande sevärdheterna under de senaste mbappe tröja barn veckorna har varit Matteo Darmian utplacerad i en okänd vänsterbackroll, och hans kamp mot Moussa Sissoko mot Tottenham var inte bra för blodtrycket.

Förvånansvärt spelade han mycket bättre i sin naturliga position på höger mot Crystal Palace – även om Alan Pardews taktik gjorde hans jobb lättare på den fronten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *