neymar tröja Under uppväxten idoliserade ’Moi’

neymar tröja Under uppväxten idoliserade ’Moi’ Antonio Valencia från Ecuador och Manchester Uniteds berömmelse – ”Han försökte väldigt hårt, som jag gör nu” – och finslipade sin handel på Santo Domingos gator.

Kolla in fotbollens senaste wonderkids med NxGn: Cole Palmer (Man City)Nikolaj Moller (Arsenal)Marcos Leonardo (Santos)
”Jag spelade fotboll med äldre barn. Jag lekte med min brors vänner som fick mig att gråta för att de brukade sparka mig hårt”, skämtade han.

Det dröjde dock inte länge förrän hans uppenbara talanger märktes, och vid 13 års ålder tog Quitos Independiente del Valle in för att införliva Caicedo i deras ungdomsled.

2019, vid 17 års ålder, tog Independientes nymodiga spanska tränare Miguel Angel Ramirez – som tidigare tränat Caicedo på ungdomsnivå – in honom i a-laget, där han ingick i messi tröja stadium laget som lyfte Copa Sudamericana på bekostnad av Kolon för att markera klubbens första kontinentala titel någonsin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *