paris saint germain kläder Den tio veckor långa avstängningen

paris saint germain kläder Den tio veckor långa avstängningen som Kieran Trippier fick av fotbollsförbundet (FA) har skjutits upp av FIFA efter en överklagan från Atletico Madrid.

Den 23 december tillkännagavs det att Englands internationella försvarare hade brutit mot vadhållningsreglerna och fick sin långa avstängning utöver 70 000 böter.

Atletico Madrid tog dock undantag från beslutet, vilket skulle innebära att de förlorade en startspelare under en längre tid.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
”Vi tycker att det är orättvist och vi hoppas att det kan revideras på grund av skadan på Atletico”, protesterade huvudtränaren Diego Simeone.

”Atletico har uppenbarligen absolut ingenting att göra med den här situationen så vi hoppas att den kan omvärderas på något sätt, för medan FA drar nytta av detta, skadas Atletico av Matchtröjor Fotboll barn det och har ingenting med det att göra.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *