Paris Saint-germain PSG kvalificerar sig framgångsrikt för den franska ligan Cup-finalen

30 januari, Ligue 1 i ledarskapet Paris Saint-Germain PSG-laget i semifinalen i franska ligan Cup, led en spännande upplevelse. I slutet av matchen gjorde Paris Saint-germain PSG, som gjorde 3 mål på vägen, 2 mål av sina motståndare. Men lyckligtvis vann Paris Saint-germain PSG äntligen 3: 2, den första att komma in i finalen. Fotbollströjor barn anhängare hoppas att laget kan ha en bra prestation.

Coach Unai Emery Etxegoien har gjort 6 justeringar till startlinjen för Paris Saint-germain PSG-laget. Kylian Mbappé, som återhämtade sig från skadan, var startspelaren för laget. Paris Saint-germain PSG under de första 24 minuterna, förlitade sig på spelaren Meunier för att bli av med varandras försvar efter ett volleypoäng, bröt spelet dödläget. Den 26-årige belgiska högerbacken har gjort 4 mål för laget den här säsongen. Självklart finns det många PSG fotbollströja barn fans som fortsätter att fokusera på lagets utveckling.

Efter att ha vunnit den 37: e i följd segern i den franska hemmalaget behåller Paris Saint-germain PSG fortfarande hopp om franska ligakampens fem mästerskap. För närvarande kommer Paris Saint-germain PSG att vara i finalen och vänta på att den slutliga motståndaren ska producera. Finalen i franska ligakoppen hålls den 31 mars. Mer spännande information kan klicka på länken för att följa vår hemsida. Samtidigt tillhandahåller vi också Fotbollströja barn eget tryck att köpa online-tjänster. Stödja global snabb leverans. Vi ger dig bara det bästa valet, vilket gör dig nöjd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *