pogba tröja Med allt att spela för kan den här matchen

pogba tröja Med allt att spela för kan den här matchen antingen vara en episk sammandrabbning mellan två lag som går fullt ut för att vinna den, eller så kan det vara ett fall där Sunderland parkerar bussen och försöker försvara sitt ettmålsförsprång under hela 90 minuter. Men med tanke på League One är det mer troligt att fansen kommer att få det mer spännande alternativet.

Bollen ligger stadigt på Sunderlands plan med deras ettmålsförsprång, och om de skulle gå och göra ett tidigt mål kan det sätta stopp för Portsmouths uppflyttningshopp där och då.

Portsmouth vann dock grundserien med 3-1 på Fratton Park i december och oavgjort 2-2 förvandlades till en 5-4-seger på straffar i Football League Trophy-finalen på Wembley i mars, medan de två gjorde oavgjort 1-1 i deras sista ordinarie ligamöte på Stadium of Light i april.

Men trots Portsmouths tidigare seger den här säsongen ser Sunderland ut som om de har lärt sig läxor efter att ha hållit nollan i den första omgången.

Statistiken från den första matchen visar hur Fotbollströja med eget namn barn tajt det är i loppet om slutspelsfinalen, med 51 till 49 procent av bollinnehavet till förmån för Sunderland, där Black Cats också har ett skott mer på mål än Portsmouth.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *