psg tröja mbappe Pep Guardiola säger att han är ”mer än

psg tröja mbappe Pep Guardiola säger att han är ”mer än optimistisk” när det kommer till Manchester Citys förmögenheter den här säsongen, trots ett frustrerande nederlag mot Tottenham i Premier League.

De regerande mästarna fick en förlust i London, när Son Heung-min dömde spanjorens lag – den dyraste startuppställningen i brittisk fotbollshistoria – till en särskilt hård motsats, en som har väckt rädsla för ännu en långsam start.

Inför veckans första hemmamatch i kampanjen, mot nyuppflyttade Norwich City, har dock Guardiola ryckt bort oron för att hans lag skulle kunna tvingas utstå ännu en vingling i början av säsongen, om än med erkännandet att ”vad som helst” kan utvecklas.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Vad har sagts?
”Jag hade föredragit att ha spelat bättre och vunnit matchen i söndags,” sa 50-åringen till Citys hemsida. ”[Men] det är aldrig lätt mot Spurs. Det som hände förra säsongen betyder inte att det kommer att hända igen.

”Vi måste förbereda match för match. Resten är fotbollströja med tryck barn hypotetiskt. Jag är inte en kille som vågar vad som kommer att hända den här säsongen. När det gäller min trupp har jag inga tvivel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *