psg tröja Roy Hodgson tycker att Wayne Rooney lämnade

psg tröja Roy Hodgson tycker att Wayne Rooney lämnade England för tidigt och erkänner att han skulle ha älskat att ha haft den tidigare engelske kaptenen i Crystal Palace.

Rooney lämnade Premier League för att gå med i MLS-laget DC United i juni efter bara en säsong tillbaka i sin barndomsklubb Everton.

32-åringen har trivts i den amerikanska huvudstaden och gjorde en spektakulär frisparksvinnare mot Toronto tidigare i veckan för att ta sin siffra till 10 mål på 18 matcher.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Vinsten skickade DC United fyra poäng klart i slutspelet efter att ha varit botten av Eastern Conference när Rooney kom.

Hodgson vet allt om Rooneys förmågor, efter att ha fotbollströjor barn arbetat med den tidigare Manchester United-anfallaren under hans fyra år som ansvarig för England.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *