ronaldo fotbollskläder barn Ralf Rangnick har bekräftat att Paul

ronaldo fotbollskläder barn Ralf Rangnick har bekräftat att Paul Pogba står i kö för en start i tredje omgången av FA-cupen på fredag, och har även plockat ut vad han anser vara Manchester United-stjärnans starkaste position.

Pogba har inte spelat för United sedan en oavgjord 2-2 Champions League mot Atalanta den 2 november, efter att ha ådragit sig en allvarlig ljumskeskada en vecka senare när han var på internationell tjänst med Frankrike.

De röda djävlarnas turbulenta säsong har fortsatt i fransmannens frånvaro, med Rangnick som nu ansvarig på interimsbasis efter att ha ersatt den sparkade Ole Gunnar Solskjaer, men han är inställd på att göra en snabb återgång mot Middlesbrough i FA-cupen.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Vad har sagts?
Rangnick överväger att ge Pogba en plats i sitt start-XI för fotbollströja junior den tredje omgången på Old Trafford, och ser honom spela en box-to-box-roll i sitt nuvarande set-up.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *