ronaldo tröja juventus barn ¡° Jag har alltid haft en anfallare

ronaldo tröja juventus barn ¡° Jag har alltid haft en anfallare i min karriär – precis som målvakter är anfallare de största specialisterna, ¡± tillade stadens tränare.

¡° Jag spelade med Samuel Eto’o, kanske den bästa eller en av de bästa anfallarna jag någonsin tränat – vilken spelare Samuel var – och [Thierry] Henry. Jag vet inte om han är en anfallare eller vad han är men Lionel Messi kunde göra några mål. Det var [Robert] Lewandowski, Thomas Muller, Sergio här, alltid spelade jag med en anfallare.

¡° Vi vill ha det som en klubb eftersom jag tror att klubben vet, inte för mig, att den behöver en anfallare under de kommande åren.

”Ibland är det möjligt, ibland inte för att de är dyrare och det är svårt att hitta dem och när det inte är möjligt är det inte möjligt. ¡±

Mer läsningHar Chelsea eller Man City byggt tillbaka sedan Champions League-finalen? Är Chelseas chef Tuchel den bästa tränaren i spelet i världen? Grealish måste billiga fotbollströjor med tryck motivera ¡ê100m prislapp som staden kör veckolång handske

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *