Tidigare Brasilien billiga fotbollströjor med tryck International

Tidigare Brasilien billiga fotbollströjor med tryck International Adriano har meddelat att han är sannolikt att skriva till Ligue 2-sidan Le Havre.

Den 32-årige, som var begränsad 48 gånger mellan 2000 och 2010, har varit utan en klubb sedan han lämnade Atlético Paranaense i april, men är fast besluten att fortsätta spela och är nu uppenbart inställd att återuppta sin karriär i Frankrike.

”99 procent, jag ska spela på Le Billiga Juventus tröjor Havre,” sa han, som rapporterades av Telefoot. ”Jag hade några problem tidigare, jag gjorde några misstag, men den glädje jag känner med en boll på en fotbollsplan är starkare än någonting annat.

Jag bryr mig inte om var jag spelar, så länge jag spelar. ”

Le Havre är för närvarande 6: e i Ligue 2, fem poängs ledning av ledare Dijon FCO.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *