Torino senare idag innan Matchtröjor Fotboll Barn han flyger tillbaka

Samir Nasri och Wilfried Bony kommer att följa Joe Hart ut ur Manchester City utloppsdörr trots hans uppenbara utsikthet på lördag.

Den franska mittfältaren Nasri berättade för Pep Guardiola att han vill stanna och spela i sitt spännande lag – men chefen måste skära två utländska spelare från sin lag före överföringsfristen.

Nasri tjänade en återkallelse till laget och verkade som en Billiga Hazard tröjor ersättare i 3-1-vinst över West Ham på lördag, men det verkar som att han sattes i affärsfönstret.

Turkiska klubben Besiktas var först med att driva Nasri när det blev klart att han inte ville ha varit i staden, men spelaren förstod att föredra ett drag till Spanien eftersom Sevilla erbjöd honom Champions League fotboll.

Nasris attityd efter att ha rapporterat övervikt och tvingats träna iväg från huvudgruppen har imponerat Guardiola, men han är fortfarande en av tre överskridande spelare på böckerna.

Shifting Nasri skulle fortfarande lämna Guardiola som behöver flytta ut en annan utländsk spelare eftersom Premier League-gränsen är 17 och undertecknandet av Claudio Bravo förra veckan tog Citys totala till 19.

Video LoadingVideo Ej tillgängligKlicka på playTap för att spelaVideoen startar i 8CancelPlay nu
Hart förväntas binda ett säsongslån i Torino senare idag innan Matchtröjor Fotboll Barn han flyger tillbaka för att gå med i England, och Nasri lutar mot ett drag till spansk outfit Sevilla.

Och han kunde komma upp mot Blues-lagkamraten Bony i Serie A, med Napoli i chase för anfallaren, som också varit intressant West Ham, Stoke och Everton.

Sannolikheten är att Eliaquim Mangala också flyttas, och det skulle leda till utrymme i truppen för Gabriel Jesus, på grund av att han gick med i sina nya lagkamrater i januari.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *