värdefull tillgång till Juventus kläder barn Qatars budlag

Garcia ifrågasatte motiven bakom Qatar 2022s förhållande till Aspire Academy, en lokal state-of-the-art sportanläggning som var värd för många ungdomslag från hela världen under ledningen av budgivningsprocessen.

”Aspire Academy var … en värdefull tillgång till Juventus kläder barn Qatars budlag … det var [en] strategi att använda den här anläggningen som ett medel för att ge fördelar i ledamöter av ledamöterna,” skrev Garcia.

”Som ett minimum skapade inriktningen på Aspire-relaterade resurser för att curry tjänst med ledamöter av ledamöter skapad utseende av oegentligheter. Dessa åtgärder tjänade till att undergräva budgivningens integritet. ”

 
Finansieringsarrangemangen för en internationell vänskap mellan Brasilien och Argentina i Doha 2010 kommer under stor undersökning från Garcia, inklusive de extraordinära medgivandena som gjorts till presidenten Ricardo Teixeira, före detta Brasilien Football Confederation.

”Till och med i förhållande till de femstjärniga boende som Matchtröjor Fotboll Barn spelarna och de bästa fotbollsföreståndarna åtnjöt, var de bekvämligheter som gavs till mr. Teixeira för Brasilien-Argentina matchen alltför stora … de stora kostnaderna för besöket av Teixeira, det enda medlemmet i Executive Committee bland CBF- och AFA-delegationerna i Qatar, betalades av Qatars budlag, ”skrev Garcia.

”Resan till Doha för den vänliga matchen var inte uppenbart relaterad till budet.

”Icke desto mindre betalade Qatar 2022 för Mr Teixeiras överdådiga boende tydligen på grund av sin status som en ledande ledamot av ledamöter.

”Detta var en fördel som gavs till Teixeira av budlaget och verkar bryta mot både budgivningsreglerna och de gällande bestämmelserna för FIFA som gällde vid den tiden.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *