vinicius jr tröja Tvivel hade börjat smyga sig på, och

vinicius jr tröja Tvivel hade börjat smyga sig på, och den nu ökända 5-0-hamringen hemma mot Liverpool ökade föga överraskande dessa oron. Källor säger att spelarna inte var imponerade av Solskjaers meddelande i halvtid med United redan under 4-0, eftersom hans lagprat talade om att bara ”hålla nollan i andra halvlek”.

Det var i det skedet som styrelsen började överväga alternativ. Solskjaers kredit på banken för vad han hade gjort de senaste tre åren och deras position i Champions League gav honom dock mer tid, och till slut beslutade Joel Glazer och Ed Woodward att inte agera. Antonio Conte var tillgänglig, men Uniteds chefer valde att inte göra ett drag.

Det fanns en övertygelse om att en show av enhet och att slåss skulle hjälpa dem att navigera sig ut ur röran. Frågor till sändare godkändes i förväg och övervakades mer än vanligt, eftersom ”säkra händer” Maguire regelbundet ställdes upp framför kameror och reportrar. Det fick dock inte ställas några kontroversiella frågor om chefen.

En tweet av Paul Pogba som kritiserade en ”falsk” ronaldo tröja barn nyhet om hans framtid delades också av klubbens officiella konto i tron att de behövde skapa en belägringsmentalitet som Manchester United förr för att få dem tillbaka på rätt spår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *