2002 Brasilien laget trångt in i världscupen

Brasilien lagfotboll är en av världens starkaste, med 5 Worlds Cup-mästare som bevisar sig kraftfullt. Och i Brasilien-lagets historia borde de starkaste vara 2002. Kanske de små fansen som nu äger VM tröjor 2018, vet inte mycket om det. Vid den tiden hade de världens mest kraftfulla framåtattack, ”3R-kombination” så att andra lag fruktade. Och sedan Brasilien laget mycket svårt att komma in i 2002 års Korea och Japan VM. Vid den tiden i World Cup Americas Division kvalificerade, ledde Brasilien laget en följd av misslyckanden. Till slut besegrade Brasilien laget Venezuela med en poäng på 3: 0 och fick en biljett till världscupen i Korea och Japan.

Efter att ha gått in i finalen i Korea-Japan VM 2002, gick Brasilien laget i mästerskapsstatusen. Laget gick vidare och äntligen Brasilien laget 2: 0 besegrade Tyskland och vann 5: e VM-mästerskapet. Det året gjorde Ronaldo Luiz Nazario De Lima 8 mål i slutfasen och vann Golden Boot. Brasilien-laget hade huvudspelaren att återvända från skada Ronaldo Luiz Nazario De Lima, en super-anfallare som kunde bryta någon försvarskrets. Brasiliens lag har också en lyckad Ronaldinho, och världens nr. 1 mittfältare Rivaldo, en sådan 3R-kombination kan sägas vara oövervinnerlig. Ett så starkt lag, så det har Brasilien VM tröja 2018 supportrar saknar.

Förutom att ha en sådan lyxig attack hade Brasiliens lag också världens bästa vänster och höger försvarare Cafú och Roberto Carlos. Denna ”3r + 2k kombination” av Brasilien laget oövervinnerlig. Brasilien lagets ersättare, Sechard, blev senare världens n0.1 målvakt. Förutom den spelare som vann Ballon d’Or Kaká, är han också en bänkspelare. Självklart vill du se mer laghistoria, du kan klicka på länken för att komma in på vår hemsida för att förstå. Samtidigt tillhandahåller vi också Matchtröjor fotboll med tryck online inköpstjänst, tror jag, kommer att göra dig nöjd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *