Anledningen till att Island kan komma in i världscupen

Islands nationella fotbollslag vann först World Cup fotbollsmatcher, kan utsidan inte hjälpa till att undra om befolkningen på mindre än 340 000 Island har tur, eller Islands investeringar i fotboll har äntligen blivit betalda? Fans vill få Billiga VM 2018 Fotbollströjor.

Island tidigare fotbollsspelare Gudjon Thordarson sa. Island kan komma in i världscupen 2018 är inte en fluke, solen från 2 timmar, det finns 700 pojkar uthärda den bitande kalla vinden kom till huvudstaden för att delta i Island Football League. Kapitalet i världens högsta latitud är redan en värld av is och snö, och de små spelarnas slagfält är en inomhus lekplats belägen med konstgjord torv. Den nya Island VM 2018 tröja är också mycket karakteristisk.

Island kan spela i inomhusfotboll året runt, och andra fotbollsrelaterade saker blir inte slarviga. Fotbollstränare måste licensieras för deltidsjobb med lön, snarare än för spelarnas föräldrar att frivilliga som tränare. På Island finns 460 fotbollstränare med UEFA B-klasslicens, det vill säga 1 professionell fotbollstränare i varje 740 personer, som är berättigade att leka för ungdomar under 16 år. Mer spännande information att följa vår hemsida , vill köpa Matchtröjor fotboll med tryck fans kan klicka på länken online order, Support global snabb leverans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *