Arsenal dekadent har varit oundvikligt

I den första delen av semifinalerna i den engelska fotbollliga cupen, matchar Arsenal i borta Chelsea med en 0: 0-rubbning. Detta är inte det värsta resultatet för Arsenal fotbollströja barns supportrar. Detta resultat för Arsenal är bättre än förlorat, trots allt i FA Cup-tävlingen, eliminerade Nottingham Forest Arsenal. Detta är också det mest frustrerande faktumet för fansen Fotbollströjor barn . 2018 Arsenal har spelat 3 matcher, men stött på 2 platt 1 negativ pinsamt rekord, fans kommer att vara vana vid Arsenal i det årliga matchen i januari.

I den andra matchen av Arsène Wenger-suspensionen fick Arsenal den här gången inte besegra. De ritar med Chelsea på vägen. Arsenal kläder barn anhängare är inte optimistiska om spelet. Detta är bara den engelska fotbollsliga-matchen, men även denna säsong har Arsenal möjlighet att tävla om mästerskapskonkurrensen. 2018 Arsenal spelade 3 matcher, 2 gånger med Chelsea draw, det finns ett spel i FA Cup var Nottingham Forest eliminerad, det kan sägas att Arsenal inte spelade bra i dessa tre matcher. Lagets prestanda Arsenal fans kan ha varit vana vid, trots allt, denna årstid, kommer Arsenal att vara kvar.

I det förflutna är orsaken till att Arsenal inte lyckas oroa sig för Champions League-schemat, men Arsenal kan bara spela Europa League, i sjätte plats i ligan, kan Arsenal inte hitta en anledning att distraheras, vilket också förklarar Arsenal konkurrenskraft faller, detta problem låter också en suspension av Arsène Wenger oroa sig, trots allt står han fortfarande inför Alexis Sanchez kommer att lämna problemet. Vår hemsida uppdaterar den senaste händelseutvecklingen. Fläktar letar fortfarande efter Fotbollströja barn eget tryck , kan också klicka på länken för att köpa online. använd rabattkoden du kan få varan Rabattpris, för att stödja den globala snabbleveransen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *