billiga fotbollströjor barn Celtic -kaptenen Scott Brown insisterar

billiga fotbollströjor barn Celtic -kaptenen Scott Brown insisterar på att David Turnbull fortfarande kommer att välkomnas i Parkhead -omklädningsrummet trots att han slog tillbaka ett första erbjudande från Hoops. Lennons första lag om han bestämmer sig för att gå med i trippel-vinnarna. Parkhead-chefer ställde ett take-it-or-leave-it-ultimatum till 19-åringen och hans agent Liam O ’Donnell förra veckan efter samtal om hans planerade drag till Glasgow gick sönder.

Brown är hoppfull om att hans sidans 3 miljon pund fortfarande kan drivas igenom och säger:

Klubben pratar fortfarande med honom så du vet aldrig vad som kan hända.

Han är en fantastisk ung spelare och det här skulle vara en bra klubb för honom om han vill komma hit. Om han gör det kommer han att välkomnas av varenda spelare i det omklädningsrummet. Ljungberg erbjöd första lagroll i ArsenalHendersons pappa säker på kommande PL -ära Totti lämnar romerollen

Om David kommer hit blir det fantastiskt att arbeta med honom eftersom han är väldigt ung och jag är säker på att han kommer att lära sig.

Han kommer att passa bra. Det är ett utmärkt tillfälle för honom att komma in och visa vad han kan göra inför 60 000 fans och förhoppningsvis lite Champions League -fotboll också. ”Celtic släppte ett uttalande på fredagskvällen och insisterade på att de var redo att

gå vidare ”till nya mål om Scottish Football Writers ’Association unga spelare av året Turnbull och hans representant vägrade att ta upp sitt

magnifika” erbjudande. Parkhead -affären ligger kvar på bordet men som Brighton, Sheffield Wednesday, Bristol City och Barnsley rapporteras väga upp sina egna drag. Brown säger dock att Turnbull borde veta om han bestämmer sig för att gå med i Celtic, han kommer inte att garanteras en plats i Lennons line-up.

Jag tror inte att någon kommer att få ett kontrakt som säger att du kommer att spela 100 procent av matcherna ”, varnade den tidigare Hibernian -mittfältaren.

För mig måste du komma in i en klubb och tjäna den respekten och tjäna det ansvaret att ta på dig tröjan, särskilt i en klubb som Celtic.

Jag var sugen på att komma hit och vinna troféer. Det var en anledning till att jag inte gick på vägen just då.

Allas skäl är olika. Jag fick den lilla smaken av att vinna saker när vi vann League Cup med Hibs. Jag ville ha mer av det och har kommit hit och lyckats vinna ganska många troféer. ”Även om Brown är hoppfull om att Turnbull kan pratas om att bli med i mästarna, vägrar han också att utesluta högerbacken Michael Lustig att återge. -avtalssvenskan talade om sina frustrationer över Celtics hantering av sin situation förra veckan och har kopplats till en övergång till den belgiska klädseln Gent.Men Brown sa:

Lusto har varit fenomenal. Jag tror att klubben och Mikael fortfarande pratar och förhoppningsvis kan de komma överens.

Det vore fantastiskt om han kunde komma tillbaka. Vi älskar honom alla i omklädningsrummet. Fansen älskar honom också och jag tror att den senaste säsongen har varit en av de bästa fotboll jag sett honom spela.

Vi kommer att bli ledsna om han går, men vi hoppas att han och klubben kan lösa det. ”Samtidigt kan Olivier Ntcham vara nästa för att checka ut från Celtic Park efter att fransmannen berättade för journalister i sitt hemland att en flytt från Glasgow var

möjligt ”bland intresse från Marseille. Men Brown påminde sin mittfältspartner om sitt engagemang för sin nuvarande klubb. Han sa:

Det är möjligt för mig att åka till Manchester United – allt är möjligt.

Det är nog en översättningssak. Du vet aldrig.

Jag har inte läst artikeln så jag kan inte gå in på för mycket fotbollskläder barn barcelona detaljer men det kommer alltid att finnas intresse för spelare, särskilt när du tittar på vad han har gjort för oss sedan han kom in. Han har varit fantastisk.

Olivier har sett spelare komma och lämna och kanske ser han det som sin chans att gå men han är kontrakterad med den här klubben och jag är säker på att när han kommer tillbaka måste han jobba lika hårt som alla andra för att komma tillbaka till laget.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *