det bästa av de få chanserna Atletico Madrid tröja Barn billigt som erbjuds

En ungdommelig Nya Zeelandsspel kämpade mot en ojämn rutt mot Sydafrika för att förvisa minnen om deras tidiga kapitulation mot Japan.

Interim tränare Neil Emblens regeringstid började med en otrolig start i Tokyo förra månaden när Nya Zeeland medgav fyra mål i öppningen 17 minuter av en 4-2-förlust.

Fredagens utställning visade sig ett mer defensivt beslutsamt tillvägagångssätt som Nya Zeeland – vars linje hade en genomsnittlig ålder på 23 – hävdade en förtjänt rubbning mot en Sydafrika-sida som höll FIFA World Cup-bundna Australien till en 1-1 utställning på måndagen.

Det var värdarna som åtnjöt det bästa av de få chanserna Atletico Madrid tröja Barn billigt som erbjuds, med Tyler Boyd som smalt misslyckades med att ansluta sig till Chris James farliga frispark i den sjunde minuten.

Emblens män vände sig sedan ett framträdande tillfälle att ta ledningen i den 24: e minuten då Marco Rojas slog ett skott över målområdet när han var väl placerad.

Men Sydafrika utgjorde ett hot också, och nästan bröt dödläget Billiga matchtröjor fotboll strax före halvtimmesmärket när Reneilwe Letsholonyane sprängde ett strejk från kanten av lådan mot tvärstången.

Efter att ha erkänt 13 mål i sina senaste tre matcher, måste Nya Zeeland förlita sig på en liten förmögenhet att registrera ett rent blad på Mount Smart Stadium, som ersättare James Musa oavsiktligt behöll en målbunden ansträngning med sin baksida i andra halvleken .

Musa var också på mottagningsänden av vad som såg ut att vara en avsiktlig armbåge från Buhle Mkhwanazi under de sista stunderna, men matchens tjänstemän såg inte händelsen.