enligt uppgift på den önskade VM tröjor 2018 listan över super spenders Real Madrid

Spanien avfyrade en sex målvarning på tisdagen då nedräkningen till 14 juni-sparken av FIFA Confederations Cup i Sydafrika fortsatte.

Striker David Villa, enligt uppgift på den önskade VM tröjor 2018 listan över super spenders Real Madrid, genomförde en enmansförsäljning i första halvlek i Azerbajdzjan med ett hattrick som satte upp en 6-0 vänlig triumf.

Medan pitting det land som rankas först i världen mot motståndare som väger in vid nummer 140 kan verka grym, rensade de sizzling spanjorerna av en annan seger utan en aning av nåd.

Euro 2008-vinnarna Spanien bor i vad som verkar vara mycket lättare för de två Confederations Cup-grupperna med värdar Sydafrika och mästarna i Asien och Oceanien, Irak och Nya Zeeland.

På andra sidan dragen, kommer världscupinnehavare Italien ansikte mot ansikte för att försvara Confederations Cup-mästarna Brasilien, och potentiellt farliga ”mörka hästar” Egypten och Förenta staterna lurar i bakgrunden.

Nya Zeeland, som har förlorat alla sex möten i två tidigare Confederations Cup-framträdanden med en pinsamt 2-17-mål, möter Spanien i den nordvästra gruvstaden Rustenburg på söndag.

Och när poängen från Baku i den oljerika östeuropeiska staten filtrerar genom till ”All Whites” -läget, kan det bara öka rädslan att de ska bli nästa offer för den spanska armadaen.

Villa från cash-strapped Valencia visade sina rovdjur instinkt genom att konvertera ett Alvaro Albeloa kors, slammar hem ett skott från utanför straffområdet och omvandlar en straff när Cesc Fabregas fouled.

Albert Riera, ersättare Daniel Guiza och Liverpool målmaskin Fernando Torres gjorde i andra halvlek som Spanien visade varför de är det mest rädda nationella fotbollslaget i Europa.

Det var mycket närmare i Kapstaden där Irak gjorde först, men var tvungen att slå sig för en 1-1-rubbning med Polen i sin första konkurrensåtgärd under Serb Bora Milutinovic, som har coachat fem länder vid VM.

Mahdi Kareem halva volleyed ett kors Argentina VM tröja 2018 från konstant trängsel Hawar Mohammed till det polska nätet i 54 minuter bara för Brasilien födda Roger Guerreiro att utjämna med ett skott som gav målvakten Noor Sabri ingen chans.

Sydafrika, som kantade Polen 1-0 i Johannesburg förra helgen, träffar Irak i turneringsöppnaren i Ellis Park på söndag med vinnarna förväntas följa med Spanien i semifinalen.

Super Stadium i Atteridgeville utanför Pretoria – värd för många senaste Sydafrikanska armaturer – kommer att leda till en vänskap mellan Italien och Nya Zeeland på onsdagskvällen.

Denna fixtur presenterar en utmaning för notoriskt svaga sydafrikanska fotbollsuppföljare som måste bestämma sig för att delta i spelet i förväntade frysande vinterförhållanden eller titta på det på tv.

Confederations Cup började officiellt 1999 och tjänar nu som en fyraårig klä repetition för VM, som Sydafrika värd mellan 11 juni och 11 juli nästa år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *