fotbollskläder barn eget namn Helvetet har ingen vrede som ett Arsenal-fan

fotbollskläder barn eget namn Helvetet har ingen vrede som ett Arsenal-fan föraktat. Fråga bara Ashley Cole. Vänsterbacken gick från hjälte till skurk i Gunners trognas ögon efter att han bestämde sig för att lämna outfiten i norra London för att gå med Jose Mourinho i Chelsea redan 2006. Cole, en lokal pojke, spenderade sju år i Arsenal – plus två till som ungdomsspelare – men blev rasande när klubben bara erbjöd honom 55 000 pund i veckan vilket, även vid den tiden, var betydligt lägre än toppinkomsttagarna på Highbury.

I sin självbiografi, My Defence, erkände försvararen att han var så upprörd över erbjudandet att han nästan svängde av sin bil från vägen.” skrev när han återkallade samtalet med sin agent. ”Jag darrade av ilska. Jag kunde inte tro vad jag hade hört.” Arsenal-fans kommer alltid att hata ”Cashley” Sättet för Coles avgång gjorde Arsenal-fansen upprörda, som fortfarande refererar till 36-åringen som ”Cashley” ”.

Han fick ett fientligt mottagande varje gång han besökte Emirates Stadium efter sin flytt till Stamford Bridge. Cole frågade om han ångrar att han lämnade Arsenal. Men Cole tror att han tog rätt beslut att gå med i Blues, som han tillbringade åtta framgångsrika säsonger med och vann alla majoriteter. trophy. På frågan om han någonsin ångrade att han lämnade Arsenal i ITV Ones spelprogram Play To The Whistle, svarade Cole: ”Jag hade en fantastisk tid där och naturligtvis saknade jag de gamla spelarna som var där när jag var där, men lyssna, jag flyttade på och vann varje trofé jag ville så jag skulle inte se tillbaka och säga att jag ångrade det, nej.”

Cole frågade om han skrattar åt Arsenals kamp. Cole tillfrågades sedan av komikern – och Arsenal-fansen – Romesh Ranganathan om han skrattade för sig själv åt hur Gunners gick i backen efter hans avgång. Den tidigare engelske landslagsmannen svarade: ”Om jag är ärlig, ja , jag skrattar fortfarande för mig själv än i dag. Du måste.

”Jag hade en hel del historia där och naturligtvis var sättet jag lämnade lite tvivelaktigt men jag tror att bristen på respekt de visade mig också, så…” Cole frågade om han skyller på någon för Arsenals avgång Holly Willoughby, programledaren , frågade sedan Cole om det var någon han klandrar för hans uttåg från Arsenal. ”Jag måste skylla mig själv också”, tillade han. ”Kanske jag gjorde saker på fel sätt. Men när jag ser tillbaka på det nu tror jag att det finns många partier som jag kan skylla på.

Se filmen här…Arsenal-fansen kommer inte att vara nöjda med honom. De erkänner att han fortfarande skrattar åt Arsenal, som inte har vunnit Premier League sedan han lämnade klubben, ronaldo tröja och gnider salt i Gunners sår. Och några av Arsenalen fans släppte ut sin ilska över Cole på Twitter…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *