fotbollskläder barn Premier League är Liverpool

fotbollskläder barn Premier League är ”Holy Graal” för Liverpool, enligt Danny Murphy, som har spelat ner betydelsen av sin gamla klubbs FA Cup exit. Liverpool slogs ut i femte omgången av Chelsea på Stamford Bridge på tisdagskvällen, med mål från Willian och Ross Barklelängtar hem en 2-0 seger. Reds chanser att klara en fulltoppssäsong oslagd avslutades när de besegrades av Watford 3-0 på lördagen, och deras trippeldröm är nu också över efter ett andra nederlag i rad.

Messi kan lägga långsam PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting rivalitet med Man City En förändring av position och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho’ i Dortmund?

Jurgen Klopp måste nu välja sin sida inför ett möte med Bournemouth på Anfield på lördag, där en seger skulle kunna se dem flytta till inom nio poäng efter att ha förseglat en första inhemsk krona på 30 år. Murphy är fast besluten att Liverpool ”gärna skulle offra” framgångar i någon av cuperna för att hämta en svårfångad trofé i maj, och tror att de senaste resultaten har ”överdrivits” av rivaliserande supportrar och experter.

”Det bättre laget vann totalt, men Liverpool kan ta vissa positiva”, berättade den före detta Reds mittfältare för Talksport när han diskuterade Chelsea seger.

”Det var en bättre prestation än mot Watford och med tanke på att han under de senaste två omgångarna spelat försvagade lag tror jag inte att Jurgen Klopp kommer att bli alltför upprörd över att han gått ut.

”Jag tror att det är överdrivet när det gäller relevansen av några av nederlagen.

”Låt oss sätta det i perspektiv: Liverpool har inte vunnit ligan på 30 år. Efterfrågan på att vinna ligan är enorm nu och det är nästan klart, det är nästan över gränsen.

”Varje Liverpool-fan på planeten skulle lyckligtvis ha offrat varje cuptävling, inklusive Champions League, för att få ligan över linjen den här säsongen. ”Det faktum att de har gjort det så övertygande och bekvämt tycker jag att fans blir lite giriga och tänker, ”faktiskt kan vi vinna Champions League igen”. ”Men i början av säsongen skulle nästan varje Liverpool-fan på planeten ha sagt, ’det är ligan i år och det är allt’, de skulle ta den med öppna armar och ta tag i den. ”Så jag tror inte att Liverpoolfans är de som oroar sig.

”Ja, föreställningarna har inte varit bra; de saknar Jordan Henderson, Fabinho ronaldo tröja ser inte tillbaka till sin fulla kondition och det finns några små problem. ”Men i slutändan kommer de att vinna Premier League och det är den heliga graalen för Liverpool Football Club.” Efter den senaste matchen i Premier League börjar Liverpool förbereda sig för Champions League-matchen mot Atletico Madrid den 11 mars, då de siktar på att vända ett aggregerat underskott för 1-0 och flytta ett steg närmare att behålla sin europeiska krona.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *