fotbollskläder barn ronaldoTakumi Minamino påstår sig ha

fotbollskläder barn ronaldoTakumi Minamino påstår sig ha ”inget att förlora” i Liverpool, med den japanska landslagsmannen som inte känner någon press när han ser ut att återgälda tron som visats på honom.

Premier League-ledarna flyttade för att hämta den högt rankade 25-åringen från Red Bull Salzburg innan transferfönstret i januari öppnade.

Han förvärvades för bara 7,25 miljoner pund (10 miljoner dollar), med en relativt låg frisättningsklausul utlöst i hans kontrakt.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Jurgen Klopp har försökt att underlätta en ny ankomst i sina planer på Anfield, med liga- och cuputflykter mot Wolves och Everton.

Minamino har imponerat med sin energi och tekniska förmåga, men han känner att det finns mycket mer att komma från honom.

Han sa till Liverpools officiella hemsida: ”Jag känner barn fotbollskläder tränarens förtroende för mig, så jag vill verkligen ge honom tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *