fotbollskläder barn Thulani Sereros Al Jazira tog sig till den

fotbollskläder barn Thulani Sereros Al Jazira tog sig till den andra omgången av FIFA Club World Cup efter att ha slagit debutanterna AS Pirae med 4-1 på torsdagskvällen.

Al Jazira, Förenade Arabemiratens Pro League-mästare, kvalificerade sig till tävlingen som värdar efter att Japan drog sig ur på grund av Covid-19-pandemin medan Tahiti-mästarna Pirae ersatte Auckland City, som också drog sig ur på grund av Covid-19-restriktioner.

Serero var med i speluppställningen för Spider, eftersom de hade en perfekt start efter att Zayed Al Ameri sköt dem framåt i bara den femte minuten med ett slag i rutan efter att Mohamed Jamal trampat på honom.

Al Jazira hade det anfallande momentumet och Ahmed Al Hashmi fördubblade sin ledning i den 25:e minuten med en nick på nära håll från en retur efter att målvakten Teva Durot parerat Abdoulaye Diabys skott på hans väg.

Zayed Al Ameri fick ett mål som underkändes för värdarna åtta minuter före halvtidsvilan av Video Assistant Referee (VAR) för en handboll innan Milos Kosanovic till slut gjorde 3-0 med ett lågt mål från en frispark.

Jazira hotade att göra upplopp, eftersom Al Ameri fick ett mål av VAR igen i halvtid för offside.

Serero byttes ut i halvtid och ersattes av Mamadou Coulibaly, även om Pirae drog tillbaka ett mål tre minuter in i den andra strofen tack vare ett självmål av Mohammed Rabii.

Diaby återställde dock till slut en tremålsledning för Spider strax efter timmesstrecket med ett slag i rutan i det övre hörnet.

Det var en enkelriktad trafik mot slutet, eftersom Ali Ahmed Mabkhout ronaldo tröja barn trodde att han hade gjort 5-1 för Marcel Keizers anklagelser men hans mål avvisades för offside av VAR men Al Jazira var redan hemma och torr och säkrade en plats i den andra omgången där de möter den saudiarabiska outfiten Al-Hilal.