fotbollskläder för barn Manchester City-chefen Pep Guardiola

fotbollskläder för barn Manchester City-chefen Pep Guardiola ser ut att få en över ex-lagkamraten Ronald Koeman när de blå underhåller Everton på femte plats vid Etihad på lördag.

Paret var viktiga komponenter i Johan Cruyffs drömlag i Barcelona på 90-talet men det blir lite utrymme för känslor när domaren Michael Oliver blåser i visselpipan.

Guardiola kommer att vara angelägna om att lägga Citys skräckshow på White Hart Lane bakom sig före fem matcher i tre tävlingar på 15 dagar.

Man City vs Everton lagnyheter?
Stadsstjärnan Kevin De Bruyne gav Pep Guardiola ett stort lyft efter att ha deltagit i träningen den här veckan, medan Nolito har avtjänat sitt tre-matchförbud efter att ha skickat mot Bournemouth förra månaden.

Kapten Vincent Kompany återvände också till träning på tisdag, men det är osannolikt att han riskeras.

Everton-manager Ronald Koeman har bekräftat att Romelu Lukaku, Phil Jagielka och Leighton Baines alla kommer att vara redo för matchen.

Lukaku och Jagielka var båda tvivel juventus tröja barn efter att ha plockat upp lårskador på internationell tjänst, medan Baines har missat de senaste tre matcherna med ett hamstringsproblem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *