fotbollskläder med eget tryck Cruzeiro håller ut för minst

fotbollskläder med eget tryck Cruzeiro håller ut för minst € 12 miljoner för spelmästare Everton Ribeiro, enligt brasilianska sporten Daily Lance!

Spelaren ses av den franska klubben Monaco som den perfekta ersättaren för den colombianska stjärnan James Rodriguez, som lämnade efter en VM för spanska jättar Real Madrid.

De regerande Brasileirão-mästarna har dock redan avslöjat ett erbjudande från Ligue 1-outfiten, som tros vara i regionen 6 miljoner euro. Förhandlingar är enligt uppgift som klockan tikar ner på det europeiska överföringsfönstret, som planeras stänga klockan 11 i kväll.

Ribeiro var en av de bästa spelarna i ligan förra året som Cruzeiro skred mot nationalkronan, och hans utmärkta form har inte visat några tecken på att släppa upp den här termen heller. Klubben sitter för närvarande åtta poäng klart överst på bordet.

Juventus kläder barn Han tjänade sin första uppmaning till den nationella sidan av ny tränare Dunga och är för närvarande med Brasilien squad som de förbereder vänskapsmatcher mot andra sydamerikaner Colombia och Ecuador på fredag ​​respektive tisdag.

Ribeiro har ett kontrakt med Cruzeiro fram till december 2016. Men vid 25 års ålder har spelaren bekräftat ett intresse att flytta till Europa.

Lördagens 4-2 seger för Cruzeiro över Chapecoense kunde väl ha varit den sista från spelmageren i en Cruzeuro-tröja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *