fotbollströja barn med namn Ashley Barnes var några år under mig

fotbollströja barn med namn Ashley Barnes var några år under mig i skolan men spelade hela söndagsligaen klockan 14 och sprang runt alla.

Spelade bara med / mot honom vid skolpauserna och han var uppenbarligen väldigt bra och blodig svår att tackla men skulle inte säga att han stod ut över alla andra.

Gobby då också så tro inte att han har förändrats mycket. ”Neonmantis | Derby County första lag

Jag tränade med Derby County-teamet som en del av en välgörenhetssak och de var alla overkliga. Lustigt starkt, tekniskt felfritt, bara så, så bra. Jeff Hendricks, Will Hughes, Robbie Savage, även de gamla männens tränare var löjliga. ”CitizenIndrid | Shaun Wright-Phillips

Spelade mot Shaun Wright-Phillips på Dulwich Hamlet 7-a-side. Han skulle ha varit omkring 14 eller så. Var väldigt bra, snabb.

Alla visste vem hans pappa var och antog att han skulle nå fram till proffsen. ”Dark_fruit_cider | Scott Dann

Jag spelade mot Scott Dann i Sunday League när jag var 14-16. På Stanley Park, bokstavligen mellan Goodison Park och Anfield.

Det fanns några bra spelare i den ligan, några fortsatte att bli proffs men det var bara Dann som kom till Premier League (och till och med blev kapten på Crystal Palace).

Dann var en bra spelare men jag skulle inte ha gissat att han skulle fortsätta och komma dit han gjorde, fair play för honom. ”Några kvalitetsberättelser. Klicka HÄR för att läsa Reddit-tråden i sin helhet. José Mourinhos heltidsdröm XIThe bästa fotbollsböcker för att komma igenom självisolering När Cristiano Ronaldo juventus tröja barn mötte Ronaldo Nazario.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *