fotbollströja barn med namn Dragningen till andra omgången gjordes måndagen

fotbollströja barn med namn Dragningen till andra omgången gjordes måndagen den 6 november på Chorley’s Victory Park innan de spelade mot Fleetwood Town i den sista oavgjorda omgången.

Inga nya klubbar kom in i den andra omgången, och fältet bestod av de 40 lag som gick vidare från den första omgången med totalt 20 oavgjorda lag.

I händelse av oavgjort står bortalaget för en repris. Om den matchen också är oavgjord följer 30 minuters förlängning och sedan straffläggning.

Tre matcher valdes ut för tv-bevakning: AFC Fylde vs Wigan Athletic på fredagskvällen, Notts County vs Oxford City vid lunchtid på lördagen och Slough Town vs Rochdale.

De lägst rankade lagen kvar var Slough, Leatherhead och Hereford från nivå sju i den engelska pyramiden.

Dragningen av första omgången gjordes den 16 oktober.

De 48 lagen i League One och League Two anslöt sig till tävlingen i den här omgången, med 32 klubbar som gick vidare ur kvalfasen för totalt 40 oavgjorda matcher.

I händelse av oavgjort stod bortalaget värd för en repris. Om den matchen också är oavgjord följer 30 minuters förlängning och sedan straffläggning.

Tre matcher valdes ut för tv-bevakning: Hyde United mot MK Dons på fredagskvällen, Shaw Lane mot Mansfield Town vid lunchtid på lördagen och Chorley mot Fleetwood Town på måndagskvällen.

Newport Countys match mot Walsall sändes också i Wales.

De lägst rankade lagen kvar var Hyde och Heybridge Swifts juventus kläder junior (som mötte Exeter City) från nivå åtta i den engelska pyramiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *