fotbollströjor barn Med VM under 20 och EM under 21 som äger

fotbollströjor barn Med VM under 20 och EM under 21 som äger rum i sommar har fotbollsfans haft möjlighet att hålla ett öga på framtida stjärnor. Inget senior-VM eller EM äger rum-och Confederations Cup inte att tas för allvarligt – det har varit ett ökat intresse för ungdomsturneringarna, men vi har inte behövt vänta till i somras för att se några av fotbollens hetaste framtidsutsikter i aktion. Vi har sett uppkomsten av några otroliga unga spelare förra säsongen när de gjorde sig ett namn på den europeiska – och världscenen.

Några av dessa spelare kan göra stora pengar i sommar efter att ha identifierats som nästa stora grej. Men vissa är redan i toppklubbar och kommer att fortsätta sina framsteg när de försöker nå toppen. Men vilka är de bästa unga spelarna i fotboll just nu? Tja, Telegraph har sammanställt en lista som heter ”De 50 bästa unga spelarna i världsfotboll. ’För att kvalificera sig måste alla spelare vara 21 år eller yngre i slutet av säsongen 2016/17.

Telegraph tror att Mbappe är världens bästa unga spelare just nu, och det verkar som om Real Madrid håller med. De är enligt uppgift angelägna om att krossa världsovergångsrekordet för anfallaren som hjälpte Monaco att vinna Ligue 1 och nå semifinalen i Champions League. Han kan bara ha haft en hel säsong i toppen men 26 mål på 44 matcher i alla tävlingar – inklusive sex mål på nio matcher i Champions League fotbollströja ronaldo – tyder på att han har potential att bli en världsslagare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *