framsida inte kunde barcelona tröja barn uppstå i januarifönstret

Det är nästan ett år till dagen sedan Pep Guardiola blev fångad och på kamera av Lukas Nmecha miss.

Manchester City-chefen ses sällan på akademiska spel, men deltog i första foten av FA Youth Cup-finalen mot Chelsea förra säsongen i vad man hoppades skulle vara tredje gången lycka till luka modric tröja under-18-talet mot deras välbekanta fiende.

När Nmecha slösat bort en fantastisk chans att ge sitt lag initiativet, sköt skottet till en synligt frustrerad Guardiola som reagerar på chansen.

Om det passar förra säsongens berättelse om att City är slösigt framför målet, har den unga anfallaren väsentligt kommit i år som så många av första lagspelarna har.

Han visade ett kallt huvud för att hjälpa till med att vinna straffspel mot Leicester i ligakoppen och tjänade en kampanj upp till regelbunden första lagträning när planerna för en ny framsida inte kunde barcelona tröja barn uppstå i januarifönstret.

Hållde hem för UEFA Youth League kvartfinalen förra månaden när första laget gick till Abu Dhabi, ledde Nmecha under 19-talet till shootout seger över Liverpool och valdes att göra detsamma mot Barcelona trots potentialen för ett första lag utseende på Söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *