Guardiola arbetade med paret i Barcelona och Billiga Fotbollströjor Barn

Den nya Manchester City-manager Pep Guardiola säger att han har hyllat påverkan från Txiki Begiristain och Ferran Soriano i sitt beslut att gå med i klubben.

Guardiola arbetade med paret i Barcelona och Billiga Fotbollströjor Barn de har spenderat de senaste tre åren för att övertyga honom att gå med i Blues.

Den tidigare Bayern München-chefen säger att de har utmanat honom att skapa en sida som spelar attraktiv fotboll och gör fans över fans stolta över att stödja dem.

”Jag har känt Txiki och Ferran länge,” sa han. ”Jag spelade med Txiki och Ferran var i styrelsen under min första period i Barcelona.

”Utmaningen är att spela så bra som möjligt. Titlar och framgång kommer att vara en konsekvens av hur vi ska spela. Jag vill övertyga dessa killar att spela så bra som möjligt och att ha Manchester City-fans och fans över hela världen vara stolt över hur vi spelar.

”Jag vill inte ha några förutfattningar om hur det kommer att bli. Jag vill lära mig så mycket som möjligt. Jag har en aning om hur vi ska spela men jag lärde mig i Tyskland på Bayern München. Jag kom dit med en idé och lärde mig hur jag skulle förändras. ”

Guardiola presenterades för City-fansen på söndag.
Guardiola har haft enorm framgång under sina sju säsonger som manager – vunnit 21 stora troféer under trollformler med Barcelona och Bayern München.

Med tanke på hans rekord kan katalan förlåtas för att han Fotbollströjor barn med tryck visade självständighet men han säger att han är helt medveten om den uppgift han står inför.

”[Andra chefer] har berättat för mig hur hårt Premier League är, hur hårt det är,” sade han. ”Folk säger att Pep inte kommer att anpassa sig på det sättet, det är därför jag är här för att försöka göra det.

”Vissa människor är övertygade om att det kommer att gå barcelona barnkläder bra och andra säger att det sätt jag spelar inte kommer att vara möjligt i Premier League.

”Jag sa till mig själv” varför inte? Varför inte resa dit och prova det. ’ Det är en stor utmaning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *