hade vi ett spel mellan Billiga Fotbollströjor två olika

Gyan – 20-årig målskytt På många sätt kom världscupen live i går eftermiddag när Ghana slog Serbien 1-0. Glädjen kände av Ghana spelare och fans utstrålade runt om i världen och fick oss alla att förstå vad världscupen handlar om.

DecentPrior till det spelet har vi sett några halvt anständigt Billiga Juventus tröjor spel och föreställningar och några inte så anständiga. Det första spelet mellan Sydafrika och Mexiko hade gott om spänning och passion och färg, men låt oss vara ärliga, ingen sida är seriösa utmanare.
Uruguay och Frankrike var ganska elaka. Sydkorea såg bra ut, men min godhet, Grekland gjorde det inte. Argentina visade glimt av stor kvalitet i sin seger över en något nedslående Nigeria och England och USA var OK men inget annat än det. Ju mindre sagt om Algeriet och Slovenien desto bättre!

Kulturer När Ghana och Serbien tog på fältet hade vi ett spel mellan Billiga Fotbollströjor två olika kontinenter, två olika kulturer och två lag som aldrig skulle spela varandra under den normala händelsen. Det var ett riktigt VM-spel.

Jag har tippat Serbien som en outside-satsning för att göra bra i turneringen så ingen borde förvåna att de förlorade sitt första spel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *