Jag är av åsikten att Neymar VM tröjor 2018 är ledare

Efter säsongen fick Unai Emery lämna tränaruppdraget i Paris Saint-Germain och nyligen stod det klart att han tar över Arsenal som manager.

I och med Neymars intåg i den franska huvudstadsklubben förra sommaren blev det tydligt att tränaren fick allt mindre inflytande.

– Jag är av åsikten att Neymar VM tröjor 2018 är PSG:s ledare. Eller att han håller på att bli det. Neymar kom till PSG för att vara ledaren, för att gå igenom den här processen för att en dag bli bäst i världen. I Manchester City är Pep (Guardiola) ledaren. I PSG måste Neymar vara det, säger Emery till France Football News.

– För några månader sedan sa en PSG-spelare: ”Mister, det här året har du förändrats”. Det var uppenbart, jag kunde inte vara samma tränare med och utan Neymar. Vi genomgick en period av förändringar med spelaren. Det var inte instinktivt eftersom vi verkligen lärt känna varandra. Att träna Messi, Ronaldo eller Neymar är inte lätt. De är bäst i världen så det är mycket att ta in. Man måste anpassa sig själv efter dem. Kolla på Guardiola i City. Han har tur eftersom han inte har så stora huvudfigurer att handskas med, fortsätter han.

Välkommen att följa vår blogg för att få mer nyheter om Sverige VM tröja 2018.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *