känna mig omedelbart om klubben luka modric tröja och folket

Wayne Rooney och Luke Shaw är i strid med att återvända till Manchester United squad för lördagens FA Cup slips mot Reading.

Paret var avbildad i träning i Carrington på torsdag som United försök att spela in sin åttonde på varandra följande seger inom en säsong för första gången sedan september 2009.

Rooney missade de senaste segrarna över Sunderland, Middlesbrough och West Ham efter att ha lårskada i träning på juldagen.

Shaw har inte spelat sedan han blev ersatt vid halvtid i EFL Cup-vinnaren över The Hammers tillbaka den 30 november. Hans och Rooney återvändande betyder att United har en helt passande första lagspanad.

Efter United arbetade för mycket av segern i West Ham, vilket var deras mbappe tröja barn andra match på tre dagar, kommer Jose Mourinho välkomna återkomsten av Rooney och Shaw.

Daley Blind reste inte ner till London för West Ham-spelet, som lämnade United utan att han hade en specialresurs tillbaka, så Matteo Darmian började där. Marcos Rojo, betraktades främst som en centerback nu, bytte till vänster för andra hälften när United sökte efter genombrottet.

Rooney tåg med Carrick
Mourinho utarbetade på uppriktigt humör hos United i en intervju med MUTV där han förklarade sin kärlek till klubben.

”Jo, det som fick mig att känna mig omedelbart om klubben luka modric tröja och folket, och viljan att arbeta för folket är folket,” sade han.

”De [folket är] de typiska Manchester United-supportrarna, de som har otroliga minnen från det förflutna, men känner till dagens realiteter. De som håller förväntningarna för framtiden men förstår vägen att komma dit och stöder alltid laget, även i de dåliga ögonblicken vi har haft.

Kampen har återhämtat sig från hans slag mot Boro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *