Köpa Fotbollströjor Medlemmarna av Brasilien partiet

Köpa Fotbollströjor Medlemmarna av Brasilien partiet har hoppat till försvaret av Manchester United försvarare Rafael, vars fel kostar öppnings målet i ett 2-1 olympisk final nederlag till Mexiko.

Rafael, 21, hade fått positiva recensioner för sina föreställningar den här turneringen, men skadade inför mexikanska trycket i öppningsminuten.

Tränaren Mano Menezes tror emellertid inte att fullbacken bör vara castigated för hans misstag, efter att ha spelat en nyckelroll i Brasiliens progression till finalen.

”Engagemanget från hela laget fick oss här och vi kan inte glömma det. Misstaget var efter 29 sekunder, berättade Menezes för reportrar.

”Vi hade över 89 minuter att ändra det. Vi förlorade hela matchen, inte på grund av ett enskilt fel.”

Frankrike vm tröja Seleção-stjärnan Neymar hoppade också till försvararens försvar, och påpekade att det fanns andra individer, inklusive sig själv, som skyldiga för nederlaget.

”Vi gjorde alla misstag, inte bara Rafael. Jag missade chansen att nå ett mål, Oscar också.” Vi slog alla förbi, ”lägger Santos framåt.

”Vi kommer inte att skylla på Rafael eftersom han gjorde ett misstag. Det är normalt. Tyvärr gjorde de ett mål, men felet [för nederlaget] är på ingen sätt Rafaels.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *