Kroatien laget har gått in i världscupen för femte gången

I november förra året var Kroatiens lag det mest bländande för att kvalificera sig till VM. Fotbollslaget i det lilla östeuropeiska landet, som har varit självständigt i 26 år, har nu varit i VM för femte gången och har vunnit den tredje bästa platsen i cupen när laget först kom till VM. Det kan sägas att Kroatien laget har blivit en värld av fotboll är inte en trivial kraft. Antalet backers som köper VM tröjor 2018 kommer också att öka i enlighet med detta.

1991 fick Kroatien självständighet. År 1998 var de de första som kvalificerade sig till VM och vann samtidigt tredje plats i VM. På den tiden fick Kroatiens första stjärna Davor Šuker Golden Boot of World Cup, och laget hade Zvonimir Boban, Igor Tudor, Dario Simic, Mate Bilic, Mario Stanic, Stimac, Robert Prosinečki och många andra berömda stjärnor, de var också känd som den gyllene generationen av Kroatien fotboll. Kroatien gick sedan med i VM-tävlingen 2002, 2006 och 2014. Och nu har Kroatien laget vunnit 2018 VM-kvalifikationskort. Kroatiens lag kunde tävla i VM-finalen för femte gången på 20 år, och lagets prestationer var fantastiska. Den Kroatien VM tröja 2018 kan gå långt, låt oss se fram emot det.

Nu i detta landslag i Kroatien finns det många stjärnor, de mest kraftfulla fotbollsstjärnorna är utan tvekan Real Madrid-stjärnan Luka Modric och Barcelona-stjärnan Ivan Rakitić. Och det nuvarande Kroatien laget har sprungit upp med en ny generation av guldspelare, och 2018 VM kan vara en bra chans för att de ska belysa sina personliga värderingar. Självklart är det också en bra idé att köpa en Matchtröjor fotboll med tryck för att arbeta hårt för din egen fotbollskarriär, och att klicka på länkarna till vår webbplats hjälper dig att nå dina drömmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *