manchester city tröja med eget namn Motståndarens kvalitet var

manchester city tröja med eget namn Motståndarens kvalitet var uppenbarligen dålig, men Lloyds prestation med fem mål i en 9-0-seger mot Paraguay i torsdags var fortfarande sensationell, och en demonstration av den kvalitet och envishet hon har tillfört det amerikanska damlandslaget under det förflutna 17 år.

Lloyd har bekräftat att de fyra USWNT vänskapsmatcherna i september och oktober kommer att vara hennes sista matcher med landslaget, och avslutar en karriär som har sett henne vunnit två guldmedaljer, två världscuper och två utmärkelser som FIFA Women’s World Player of the Year.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Fans i Cleveland ropade efter en sista chans att se Lloyd i en amerikansk tröja och på torsdagen gav 39-åringen dem allt de ville ha och lite till.

Lloyd gjorde två mål inom sex minuter och fyra i halvtid. Hon slutade med fem, vilket slog USWNT-rekordet genom tiderna för flest mål i en match, senast satt av Alex Morgan i lagets fotbollskläder barn ökända 13-0-seger över Thailand för att sparka igång VM 2019.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *