Om han kan göra det luka modric tröja med Bologna

Southampton framåt Manolo Gabbiadini-agenten ger Bologna fans fans genom att neka att han bad om Champions League-fotboll eller en ny stadion.

Gabbiadini hade framgångsrikt stava sin karriär på Stadio Dall’Ara 2012-13 medan han lånades från Juventus.

”Jag vill inte skapa illusioner [för Bologna], det är sant att Manolo är knuten till denna stad och dess folk men han vill också spela i ett lag med stora ambitioner”, citerades agent Silvio Pagliari i Corriere di Bologna tidningen.

”Om Bologna är redo att göra affären – trots det mycket höga antalet – vill jag klargöra att det också beror på klubbens planer.

”Det är uppenbart att om de skulle erbjuda deltagande i mbappe tröja barn Champions League inom tre år, en ny stadion och undertecknandet av andra starka spelare kunde vi definitivt tänka på det.

”Å andra sidan kan jag inte neka att vi skulle kämpa för att acceptera ett lågnivåprojekt och följaktligen en anonym ligasäsong.

”Manolo är fortfarande ung, han vill vinna något. Om han kan göra det luka modric tröja med Bologna så mycket desto bättre, om inte då är det inte dags för hans återkomst ännu. ”

Men i kväll utfärde Pagliari en korrigering via Twitter, som också skickades ut till hans fans av Gabbiadini.

”Med tanke på den artikel som publicerades i Corriere di Bologna i morgon om Gabbiadinis framtid, vill jag klargöra att jag aldrig någonsin talat om” Champions League ”eller” en ny stadion ”, men bara ett” ambitiöst medium och långt -projekt. ””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *