Paris Saint-Germain PSG s stora investering är värt det

I sommar spenderade Paris Saint-germain PSG över 400 miljoner euro för att köpa Neymar, Kylian Mbappé och Juriberch. En sådan stor investering har också kraftigt ökat inflytandet och varumärkesbilden av Paris Saint-germain PSG, och främjandet av Paris Saint-germain PSGs uppmärksamhet i sociala medier har varit fenomenal. Sedan 2011 har antalet sociala medier fans i Paris Saint-germain PSG ökat med en förvånande 100 gånger gånger. Bland dessa ingår de många Fotbollströjor barn små fansen.

Inte bara är det ett komplimang från en tredje part, men det illustreras också av objektiva uppgifter. År 2011 var antalet sociala medier i Paris endast 500 000, och nu har det nått en förvånande 50 miljoner. Med 100 gånger vikten på 6 år har Paris Saint-germain PSG blivit en av de mest koll på fotbollsfans i världen. Ämnenna i samband med Paris Saint-germain PSG blir rikare, som alla har förändrats sedan undertecknandet av Neymar och Kylian Mbappé i Paris Saint-germain PSG, vilket har gjort Paris Saint-germain PSGs inflytande i världsfotbollen, har varit en genombrott utveckling. Samtidigt gör det också numret att ha Fotbollskläder barn PSG mer och mer. Under de senaste 6 månaderna har antalet besökare på Paris Saint-germain PSG-webbplats fördubblats.

Alla aspekter av fransk fotboll börjar komplimangera Paris Saint-germain PSGs inflytande investering. Inte bara i Paris, men även i hela Ligue 1. På Paris sida gick Neymar till den första dagen i Saint-germain PSG, där 11 000 stycken av hans tröja salufördes, och på bara en månad sålde Neymar tröjor 120 000 stycken. Antalet butiker i Paris Saint-germain PSG Club har ökat 75% under de senaste 6 månaderna jämfört med samma period förra året! Självklart tar fans som köper Fotbollströja barn eget tryck också en stor andel! Detaljer kan klicka på länken för att förstå. På webbsökningsplattformen har Paris Saint-germain PSG nu blivit en av de hetaste sökfotbollsklubbarna på webben, och det är ingen tvekan om att Paris Saint-germain PSG nu är ledande lag i fransk fotboll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *