psg tröja mbappe Sergio Aguero har avslöjat anledningen

psg tröja mbappe Sergio Aguero har avslöjat anledningen till att han bröt en ribba en bilolycka i september som gjorde att han missade två avgörande VM-kvalmatcher med Argentina.

En taxibil som fraktade Manchester City-stjärnan från en konsert till flygplatsen i Amsterdam träffade en stolpe och Aguero drabbades av skadan som skulle hålla honom borta från totalt fyra matcher för klubb och land.

Aguero 4/1 för att bli PL-bästskytt

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Eftersom Argentina behövde resultat i sina två sista kvalmatcher för att boka sin biljett till Ryssland 2018, fick Aguero veta att han inte kunde tävla mot Peru och Ecuador på grund av sin skadas svårighetsgrad.

Och han tror att ett åtsittande säkerhetsbälte var skyldig till att han bröt ett revben och höll honom vid sidlinjen för landets viktigaste matcher sedan 2016 års Copa America-final.

”Vi tog en taxi på hotellet, och fem minuter senare gjorde fotbollströja med tryck barn föraren den här konstiga manövern. Jag var med en vän och sa till honom: ’Jag spänner fast säkerhetsbältet för säkerhets skull’. Men jag kunde bara’ inte göra det eftersom det var typ gömt,” beskrev Aguero för reportrar på onsdagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *