Rysslands nationella lag VM 2018 jersey

Sommaren 2018 kommer Rysslands mäns nationella fotbollslag som värd värd för första gången i VM-matchen. Den nya fotbollströjan är inspirationen av designen från den stora segern i Rysslands fotbollshistoria. Kombinationen av retro och innovativ design visar en kraftfull bild av världscupens värd. Fans vill få Billiga VM 2018 Fotbollströjor.

I 1988 års olympiska fotbolls-fotboll i Seoul, med Yuri Savichev i övertidsmål, slog Sovjetunionen 2: 1 motståndare, andra gången i historien för att vinna OS-fotbollens guldmedalj, det här är Rysslands fotboll hittills, Den sista tiden i världens toppstatus för tävlingen. Den nya Ryssland VM 2018 tröja är också mycket karakteristisk.

Inspirerad av den historiska segern lämnade fotbollstrids sponsorerna Rysslands landslag med en ny outfit för att återskapa den klassiska bilden av den 30 år sedan fotbollskjortan. Ljusröd skjorta med enkel och skarp vit dekoration, bröstguld dubbelt huvud Eagle-emblem i Rysslands nationella ära. Mer spännande information att följa vår hemsida, vill köpa Matchtröjor fotboll med tryck fans kan klicka på länken online order, Support globalt snabb leverans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *