Tyskland landslaget VM fotbollskjorta har meddelats

I slutet av förra året slog Tysklands nationella fotbollslag i världscupen 2018 nya hemfotbollströjor till Tysklands landslag i historien om den mest ikoniska klassiska fotbollströjan. Det var i 1990 års VM-finalen, när Tysklands landslag besegrade rivalerna med 1: 0, och för tredje gången i historien blev det en mästare. New Jersey har en bekväm, elegant vit krage, och den svarta, röda och gulddekorationen i kragen påminner om Tysklands landslags tredje världsmästerskaps-trofé. Bakom kragen på den nya fotbollströjan, visar stolt Tysklands nationella fotbollsgrupps höga smeknamn ”Die Mannschaft (Team)”. Fans vill få Billiga VM 2018 Fotbollströjor.

I världscupen 1990 är Champions League Tyskland lands lag fotbollströja ett mycket klassiskt arbete. Nu är den nya designen av tyska landslaget uniformer ett modernt tillvägagångssätt till den klassiska stilen i fotbollskjortets tolkning. New Jersey är baserad på en klassisk stil design med en svag axel trim linje som förbättrar och optimerar prestanda. Spelare version av den nya tyska nationella fotbollströjan framför bröstet med en bra struktur och komfort i 3D-hot-pressing-processen märke. De 4 stjärnorna på märket symboliserar det härliga ögonblicket när Tysklands landslag vann VM fyra gånger. Den nya Tyskland VM 2018 tröja är också mycket karakteristisk.

Den nya tyska nationella fotbollströjan på insidan av den klassiska stilen av serrated stripes designar svart, rött, guld trefärgsmönster, som påminner folk att inte glömma Tysklands nationella lag 1990 VM vann det tredje mästerskapet trofé härlighet ögonblick. Samtidigt slog ryggen på kragen också sig till tysklands lagslag, ”Die Mannschaft” (lag), påminna alltid spelarna om enbart för att vinna den slutliga segern. Detta understryker kopplingen mellan den nya tyska nationella fotbollströjan och landslaget för det tyska landslaget från 1990 i Tyskland. Mer spännande information för att följa vår hemsida, vill köpa Matchtröjor fotboll med tryck fans kan klicka på länken online order, Support globalt snabbt leverans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *