Ungen spelade de senaste fotbollskläder set barn minuterna

Bersant Celina kom från bänken mot Norwich för att göra sin Manchester City-debut.

Ungen spelade de senaste fotbollskläder set barn minuterna när Blues tog en bekväm seger över Kanarieöarna för att boka sin plats i FA-cupens fjärde omgång.

Här är spelarens historia hittills på City.

Född i Kosovo innan hon flyttade till Norge i en tidig ålder, spelade Celina sitt första spel för City – ett under-18-talet mot Wolves – i januari 2013 och undertecknade ett tvåårigt stipendium sommar.

19-åringen tycker vanligtvis att roaming framåt, skapar chanser för sina lagkamrater och dyker upp i lådan. Han är bekväm på bollen och kan också ta en frispark.

Laddning av videoVideo ej tillgängligKlicka för att spelaTappa för att spelaVideon kommer att börja i 8CancelSpela nu Säsong hittills
Jack Byrne, Oli Ntcham och Seko Fofanas avgångar juventus matchtröja ronaldo på säsongslån lämnade kreativa hål för att fylla i EDS-teamet. Bersant Celina, tillsammans med Manu Garcia, har stigit upp från under 18-talet och spelat massor av fotboll för EDS den här säsongen.

Detta kan ha varit hans tävlingsdebut men Celina har varit på Manuel Pellegrinis radar under en längre tid.

Förutom att träna med det första laget spelade ungarna i januari förra året vänskapen i Abu Dhabi och var på bänken för förra säsongens oavgjort FA Cup och några Champions League-spel den här gången.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *