vill vara mbappe tröja oförutsägbar

Stefano Pioli lovordade Fiorentina för sin beslutsamhet och ”defensiv soliditet” för att vinna en 1-0 seger iväg till Cagliari, men berättade av matchvinner Khouma Babacar.

”Det är en viktig seger och en som jag tror var absolut förtjänad. Självklart, om du inte tar dina chanser riskerar du att förlora ett spel som har varit under kontroll med situationer som kan vara oförutsägbara ”, sa Coach till Sky Sport Italia.

”Vi gjorde det bra att fortsätta trycka och så småningom ronaldo juventus tröja barn hittade genombrottet. Att hålla ett annat rent blad betyder en hel del, eftersom vi måste arbeta bollen med soliditet och jag såg Vitor Hugo och Milenkovic bevisa sig, så vi har massor av försvarare som vi kan lita på.

”Vår plan var alltid att slåss hårt för att vinna bollen tillbaka så snart vi förlorade det, men nu gör vi det med mer tro och konsistens.

”Det är ett ungt lag, men jag är så glad i de ansträngningar de har lagt in i varje träningspass och skördar nu belöningen för det arbetet.”

Medan Babacar kom från bänken för att få se det vinnande målet sent på, hade Pioli hårda ord för anfallaren.

”Babacar kan ge lite mer vikt i straffområdet, men om du vill vara mbappe tröja oförutsägbar, kan du använda försvarsmakten i boxen för att bli mer farlig än att packa rutan med traditionella strejkare. Den bästa chansen innan då var Milan Badelj med sin rubrik på ett Cyril Thereau kors.

”Jag vet att Babacar har en enorm potential, men problemet är att han ibland vilar på sina laureller och tycker att om han inte spelar är det fel på någon annan. Han borde arbeta hårdare och tjäna chanserna för sig själv. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *