VM-landets Russland landslag planerar att använda stimulansmedel

Med 6 månader att gå, kommer Ryssland VM 2018 officiellt att startas. VM tröjor 2018 fans över hela världen har fokuserat sin uppmärksamhet på Ryssland, men på denna viktiga tidpunkt är Ryssland återigen utsatt för dopskandalen. Ryssland har planer på att använda stimulanser igen i år i VM, enligt en mediabyrå som fortsätter att rapportera om Russland dopingskandal. En nära hjälp till den tidigare antidopingbyrån i Moskva sade att Russland fotbollsförbund förbereder sig för att tillåta sina spelare att ta dopning i sommarens världscup och att undvika antidopingutredningen genom att utbyta urinprover. Han är för närvarande i USA i vittnesskyddsprogrammet.

Det här är inte första gången som Russland landslags dopingskandal har blivit utsatt. Det rapporterades också i media att under perioden 2011-2015 hade idrottsutövare i Ryssland problem med dopning i upp till 30 idrottsevenemang, inklusive spelare från alla Russland landslag som deltog i världscupen 2014. Men Russland laget, efter att ha använt stimulanten, eliminerades från gruppens spel. Det gjorde också skam på fans av Russland VM tröja 2018.

Enligt media rapporter har FIFA planerat att inleda en undersökning av Russland fotbollsförbund, även om Russland landslag inte utvisas från världscupfinalen, kommer de ryska aktörerna som är involverade i doping att berövas kvalifikationen. Enligt en dokumentärchef som har upptäckt Russland dopingskandal har den tidigare direktören för Moskvas antidopingbyrå ​​tillräckligt med bevis för att Russland sport har en plan att ta dopning för spelare. För mer spännande innehåll kan du klicka på länken för att följa vår dynamiska webbplats, samtidigt som vi tillhandahåller Matchtröjor fotboll med tryck online-inköpstjänst. Stödja global snabb leverans, Vi tror att du blir nöjd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *