Alexis Sanchez har förklarat sin fotbollströjor barn ambition att emulera

Barcelona-anfallaren Alexis Sanchez har förklarat sin fotbollströjor barn ambition att emulera en viss brasiliansk spelare medan han är på klubben och även om det kan betraktas som en hög ordning, om chileanen kommer nära Ronaldos prestationer, kommer han att betraktas som en klubb som stor.

En intervju med Sanchez, dokumenterad på Barcelonas officiella webbplats, visar honom: ”De berättade för mig de siffror som var tillgängliga på Barca när jag kom hit.”

”Eftersom jag är en stor beundrare av brasilianska Ronaldo ville jag bära samma nummer. Han ronaldo tröja bar nummer nio och var mycket framgångsrik, så jag ville emulera honom.”

25-åriga Sanchez har nöjt sig med sin roll den här säsongen mer än 15 mål i 21 matcher för den katalanska sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *