Århundraden i Afrika i Afrika Cup of Nations hölls till Billiga Fotbollströjor en ojämn rita i det första mötet i Mitsamiouli

Asamoah Gyan har försäkrat sig om att Ghana kommer att göra sitt yttersta för att behaga fansen med en imponerande prestation i det andra laget av deras VM 2018 kvalificerade band med Komorerna.

Århundraden i Afrika i Afrika Cup of Nations hölls till Billiga Fotbollströjor en ojämn rita i det första mötet i Mitsamiouli, som påtryckte trycket i returfästet.

Komorerna är 177 i FIFA-rankingen, vilket gör dem till den lägst rankade nationen på kontinenten kvar i tävlingen för Ryssland och har aldrig vunnit en VM-kvalare – nå den nuvarande rundan på borta mål efter två dragningar med Lesotho.

Men Ghana, som sitter 147 ställen ovanför dem, misslyckades med att få sina förmodade överlägsenhet att räkna, eftersom de inte kunde bryta ner sina motståndare under 90 minuter.

Gyan missade sitt lands vänliga rita med Kanada förra månaden, liksom deras AFCON-kvalifikation vinner över Rwanda på grund av skada.

Trots att han inte hittade nätet i det första benet insisterade han på att spelarna visste att de skulle stå inför en välorganiserad sida och stödde sina lagkamrater för att säkerställa progression på tisdag.

”Vi såg deras videoklipp före matchen så vi visste att det skulle vara ett svårt spel eftersom de försvarade mycket bra och de var taktiskt disciplinerade,” sa Gyan i en intervju med Ghanafa.org.

”Sådana saker händer i fotboll och vi ser verkligen fram emot det andra benet.

”Vårt mål är att kvalificera till nästa steg, men vi vill också ha en bra prestation på tisdag för att göra våra fans lyckliga.”

Trots att han drabbats av träning på lördag med en misstänkt knäskada Billiga Fotbollskläder Barn, väntas Andre Ayew fortfarande vara tillgänglig för Avram Grant.

Komorerna har inte kvalificerat sig för en stor turnering sedan de har anslutit sig till FIFA för 10 år sedan och är utan vinst sedan besegra Seychellerna i en 2009-vänlig.

Att eliminera Lesotho i den första omgången av kvalificeringen ökade uppenbarligen sitt självförtroende och de kanske känner sig chanserna att orsaka chock i Kumasi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *