Arsenal har identifierat två stora aktörer i avtalet om förnyelse av kontrakt

Under vinterövergångens takfönster var Arsenal ett av de mest flyktiga lag i Premier League 6 starka lag. Alexis Sanchez avgång kommer att leda till stor inverkan på Arsenals styrka. Men i andra spelare rörlighet, har Arsenal gjort en mer idealisk framsteg. Mesut Özil och Jack Wilshere, de två största spelarna, har gått med på att förnya kontraktet och kommer att stanna kvar i Arsenal. På scenen gläder Fotbollströjor barn fans till laget.

Enligt medierapporter har Arsenal-tjänstemannen varit med de två stora aktörerna i kontraktsförnyelsearbetet, de två kommer att underteckna en längre kontraktstillägg. Det var påstås att Arsène Wenger till Alexis Sanchez, Mesut Özil, Jack Wilshere och samtidigt förlängningen av kontraktet, Alexis Sanchez självklart avslag, men de senare två spelarna är glada att acceptera Arsenal Nya kontraktsförnyelser, de är villiga att hjälpa Arsenal att slutföra rekonstruktionen. I den nya säsongen hoppas Fotbollströjor barn Arsenal supportrar att laget kan få ett bra resultat.

Enligt rapporter som Mesut Özil och Jack Wilshere två spelare erbjöd sig att förnya sitt kontrakt, sa Mesut Özil att han gillar att stanna kvar i Arsenal, men också som livet i London. Jack Wilshere, som är en Arsenal, säger att han vill bli kapten i Arsenal nästa säsong. Kontraktstillägget för två spelare är nu nästan komplett och kommer snart att vara klart för förnyelse. Vill du få mer spännande fotbollsnyheter, kan du vara uppmärksam på vår hemsida. Det finns Fotbollströja barn eget tryck online shopping service för fans att ge bekvämlighet. Klicka på länken för mer information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *