Manchester United vägrade 541 fans att gå in på fotbollsplanen förra säsongen

Manchester United Klubbens senaste rekord genom att vägra 541 fans att se spelet förra säsongen. Flyttet var påstås för säkerheten i Old Trafford Stadium. Manchester United Club krävde också att all personal skulle få utbildning mot terrorism för att svara på hot som Manchester United-incidenten mot Bournemouth. Vid den tiden på grund av misstänkt bombattack evakuerades gamla Trafford Stadium-personal. På scenen gläder Fotbollströjor barn fans till laget.

En brittisk mediasäkerhetsrapport visar oss historien bakom Old Trafford Stadium. Manchester United-tjänstemän samarbetade också med läkare och ambulansarbetare för att minska antalet fans som skickades till sjukhus och därigenom minska trycket på sjukvården. Rapporten avslöjade också att en av fansen som hade haft en hjärtattack på torget i bara fem veckor, återvände till den gamla Trafford Stadium för att titta på spelet. Manchester United mot Stoke City, säkerhetspersonal hittade totalt tre knivar, som också varnade för att fotbollshooligans fortfarande finns. Under den nya säsongen hoppas Fotbollströjor barn Manchester United fotbollströja ungar supportrar laget kan ha ett bra resultat.

I mer än ett år har Manchester United brutit ner på en serie av antisociala beteenden, bland annat återförsäljning av spelbiljetter, det område där fansen av bortteamet blandar sig med hemländska fans, rökning och alkoholmissbruk. Detta ledde till 2016-17 säsongen när de avvisade 541-personers förfrågningar att komma in på arenan, i motsats till endast 48 arresteringar på planen. Vill du få mer spännande fotbollsnyheter, kan du vara uppmärksam på vår hemsida. Det finns Fotbollströja barn eget tryck online shopping service för fans att ge bekvämlighet. Klicka på länken för mer information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *