Juventus chef för Paulo Dybala lämnar för att göra ett svar

Enligt media sa Juventus generalchef Marotta i en intervju nyligen att Juventus inte skulle sälja Paulo Dybala om inte spelarna bad om att lämna. Den 24-årige Paulo Dybala kom till Juventus på 40 miljoner euro år 2015 och Paulo Dybala i det nya laget växte snabbt till en av de bästa unga spelarna i världsfotboll. På scenen gläder Fotbollströjor barn fans till laget.

Paulo Dybala har varit en av de bästa stjärnorna i världsfotbollen under senare årstider och ses som en efterträdare till Lionel Messi inom Argentinas landslag. I de senaste dagarna sa Juuseus generalchef Giuseppe Beppe Marotta i en intervju att de skulle prata om förvärvet av Paulo Dybala förra. Giuseppe Beppe Marotta sa det året när han undertecknade Paulo Dybala, Milan Double hängde tveksamt. Detta gav också Juventus till Paulo Dybala-möjligheten. I den nya säsongen hoppas Fotbollströjor barn Juventus supportrar att laget kan få ett bra resultat.

Paulo Dybala, som utspelade sig på Serie A i säsongen 2014-2015, gjorde 13 mål och 10 biträdde i sina 34 Serie-league-lekar. och Paulo Dybala i spelet, med utmärkt bollteknik och utmärkt fotografering, blir fokus för uppmärksamhet. Så sommaren 2015 blev Paulo Dybala också en varm serie på överföringsmarknaden. Paulo Dybala har bidragit med 44 mål till Juventus 84 Serie League-matcher. Han gjorde 14 mål denna säsong, vilket oundvikligen kommer att locka uppmärksamheten hos Europas stora klubbar. Vill du få mer spännande fotbollsnyheter, kan du vara uppmärksam på vår hemsida. Det finns Fotbollströja barn eget tryck online shopping service för fans att ge bekvämlighet. Klicka på länken för mer information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *